Tokom svog neprekidnog razvoja, «Tjanši» primenjuje strog sistem upravljanja. Dobar kvalitet proizvoda i visok profesionalni nivo usluga, predstavljaju glavni uslov za postizanje uspeha u proizvodnji savršenih dodataka ishrani.

 

Osnovna ideja Tiensa je: dati zdravlje čovečanstvu.

 

Dodaci ishrani korporacije «Tjanši» u svakoj zemlji, gde su pravno prisutni, prolaze strogu sanitarnu i zdravstvenu kontrolu, poseduju sertifikate o kvalitetu i dozvolu puštanja u promet.

Jedinstven sastav i originalna tehnologija omogućuju da se smanji uticaj negativnih posledica savremene civilizacije na čovekov organizam. Korporacija «Tjanši» je otkrila čovečanstvu novi put za  jačanje zdravlja.

 

Proizvodi korporacije «Tjanši» poseduju međunarodni sertifikat o kvalitetu ISO 9001 i ISO 9002.

 

Opšte karakteristike BAD «TJANŠI» su:

kompatibilni su jedan s drugim u bilo kojim odnosima

 

Napomena:

Ne zamenjuju lekove,  dobro se kombinuju s njima, obnavljaju balans životne energije. Dodatke ishrani treba uzimati sat i po do dva posle lekova.

 

* Preporučuju se zdravim osobama radi jačanja zdravlja.

* Otklanjajući disbalans koji se javlja u bilo kom obliku, ovi preparati ne samo da podmlađuju organizam i odlažu proces starenja, već utiču i na nepovratne procese koja se u zapadnoj medicini smatraju neizlečivim.

* Vraćaju lepotu, snagu, mladost i izoštravaju čula u starijem uzrastu, obezbeđuju dugotrajan stvaralački rad.

 

Efikasnost delovanja je zasnovana na sledećim principima:

 

  1. Čovekov organizam je sposoban da obnovi poremećenu ravnotežu.
  2. Većina čovekovih organa i tkiva poseduje sposobnost obnavljanja, regeneracije.

 

Pravilnim izborom lekovitog bilja, minerala, vitamina postiže se univerzalno dejstvo na organizam, i time se obezbeđuje maksimalna efikasnost i bolji kvalitet života.

U preparate korporacije «TJANŠI» utkano je jedinstveno znanje TKM postizanja ravnoteže ili balansa u organizmu što doprinosi maksimalnoj efikasnosti u preventivi i korekciji oboljenja u pronalaženju puta do zdravlja i dugovečnosti.