Tiensova glavna filozofija uvek je bila "doprinos društvu vraćanjem zdravlja čovečanstvu" i aktivno podržavanje društveno odgovornog poslovanja. Do danas je Tiens donirao više od 1,5 milijardi juana u dobrotvorne svrhe i projekte socijalne zaštite.

Godine 1995., gospodin Li Jinyuan je osnovao Tianjin Tianshi Group Co, Ltd u Tianjinu, Kini. Iste godine kompanija Tiens je lansirana na međunarodno tržište te je od tada postala globalno poduzeće s interesima u mnogim sektorima, uključujući biotehnologiju, zdravstveni menadžment, turizam, obrazovanje, financijska ulaganja i imovinu.

Posao koji doseže 190 zemalja – Tiens je postavio svoje filijale u 110 zemalja i regija i  uspostavio strateške saveze s najvišim rangiranim preduzećima mnogih zemalja. Sada TIENS ima široku, inovativnu i raznovrsnu liniju proizvoda koji uključuju zdravu ishranu, wellness opremu, proizvode za lepotu i negu kože i proizvode za domaćinstvo.

Podstaknuti vizijom "izvrsnog zdravlja za sve ljude", ključni deo razvojne strategije Tiensa bio je proširiti Internacionalni industrijski TIENS park i Internacionalalni univerzitet na lokaciji od 4,22 km uz ulaganja od preko 17 milijardi RMB-a (2 milijarde evra).

 Internacionalni zdravstveni TIENS park smešten je na odličnoj lokaciji između Pekinga i Tianjina i mesto je istraživanja i razvoja proizvoda (R&D), kontrole kvaliteta, testiranja proizvoda i proizvodnje. Park nudi još i medicinske zdravstvene studije, hotelske i konferencijske sadržaje i mnoge različite zanimljive sadržaje.

Danas je Tiens pouzdana i energična organizacija koja sprovodi svoju strategiju "izvrsnog zdravlja za sve ljude" i radi na globalnoj poziciji za Fortune 500. Grupa Tiens nastoji da ostvari svoju viziju širenjem svoje poslovne mreže, poboljšavajući ponudu usluga i šireći svoje poslovanje.

Predsednik Korporacije Tiens-a Li Jinyuan

Predsednik Korporacije "Tianshi-a"  Tiens  Li Jinyuan