Tradicionalna kineska medicina ističe da je dobar san najisplativiji i najjeftinij ulog u vaše zdravlje te on utiče na vašu dugovečnost. Zapadna medicina takođe ističe da je san vrlo važan za pravilno funkcionisanje čitavog tela. San je ključan za zdravlje kako fizičko tako i psihičko. San regeneriše telo I njegov nedostatak ima vrlo negativan uticaj na naše raspoloženje i izgled.
Jedna od glavnih funkcija sna je isključivanje od dnevnih aktivnosti centralnog nervnog Sistema. Tokom sna odvija se njegovo “obnavljanje” i “popravljaju se” štete na našem mozgu . To ustvari znači da san čisti mozak uz pomoć različitih biohemijskih procesa i omogućava nam dugo pamćenje. San takođe utiče na delovanje imunog Sistema i izlučivanje određenih hormona, npr. hormona rasta. Prema kineskoj tradicionalnoj medicini, svi toksini se čiste iz našeg tela tokom sna preko delovanja limfnog sistema, jetre, pluća i debelog creva. Svaka faza čišćenja odvija se od 21 sat pa do 7 sati ujutro u dvosatnim ciklusima, zato je izuzetno bitno da naš san nije prekidan u tim periodima. Ako je san isprekidan, toksini se neće do kraja eliminisati i to će značajno uticati  na naše opšte stanje i kako se zaista osećamo.

TIENS Jastuk Zdravlja  prema kineskoj tradicionalnoj medicini, ima upravo takav oblik da idealno podupire cervikalni deo kičme a izrađen je od lagane i mekane biserne vune koja mu zadržava pravilan oblik celo vreme. Zbog elastičnosti vune, jastuk omogućava jako podupiranje vrata dok stavlja manji pritisak na cervikalni deo kičme i na taj način sprečava krivljenje vrata usled gravitacije tokom spavanja. Zahvaljujući kombinaciji magnetskog polja, infracrvenog zračenja i negativnih iona, jastuk podržava pravilnu funkciju ćelija u telu i poboljšava njihovu opskrbljenost kiseonikom. Spavanje s TIENS Jastukom Zdravlja, može pomoći uravnoteženju biološkog magnetskog polja ljudskog tela, osloboditi umor, poboljšati dužinu i kvalitet sna.

STRUKTURA PROIZVODA:

Antibakterijska tkanina – potpuno čisto okruženje spavanja bez grinja

TIENS Jastuk Zdravlja napravljen je od  turmalinskog antibakterijskog materijala, koji je prošao inspekcijsku akreditaciju SGS autetntičnosti. Može efektivno zaustaviti rast bakterija i ne sadrži formaldehide.

Žad – umiruje nerve

Žad može stimulirati tačke nerava i na taj način omogućiti moždanim ćelijama  da se odmore. Umiruje nerve.

Ametistine – prirodni sedativ

prirodni ametistine može aktivirati meridijane i na taj način ublažiti nesanicu i poboljšati kvalitet sna.

 

Infracrveno zračenje, negativni joni   i TIENS Energetske Zvezde u poziciji vrata

Infracrveno zračenje ima funkciju da pomogne cirkulaciji, mikrocirkulaciji i ubrzanoj regeneraciji ćelija, takođe oslobađa od neugodnosti u vratu. Negativni joni imaju protivbakterijsko delovanje, ubijaju grinje, čiste vazduh, balansiraju cirkulaciju, otklanjaju umor, oslobađaju napetost u mišićima vrata i ramena.

Mreža- prozračan i hipoalergeni materijal

Mrežni materijal napravljen je od obojenog jakog poliesterskog konca i ima jaku gustoću i hipoalergen je u dodiru sa kožom. Tkanina ima visoku propustljivost vazduha. Istovremeno, u kombinaciji s vezenim dezenom, proizvod izgleda jako lepo i korisno.

EPE pena (biserna vuna) – lagana i otporna na pritisak

Biserna vuna je lagana, meka i s odličnim  svojstvima, podupire vrat i oslobađa ga pritiska, sprečava njegovo ozleđivanje usled delovanja gravitacije tokom spavanja.

DELOVANJE:

Prema kineskoj tradicionalnoj medicini, TIENS Jastuk Zdravlja:

  • podupire cervikalnu kičmu
  • oslobađa od umora
  • umirujuće deluje na nerve
  • poboljšava kvalitet sna