TIENS Dušek zdravlja zamišljen je tako da kombinuje doktrine 5000 godina stare tradicionalne kineske medicine i načinom na koji energija protiče kroz meridijane. Koristeći patentiranu tehnologiju kao što je TIENS Energetska zvezda, TIENS  Dušek zdravlja oslobađa anjone koji poboljšavaju zravlje i kreira široko magnetno polje infracrvenog zračenja koje ga okružuje, poboljšavajući kvalitet vazduha dok spavamo, blago magnetizujući naše ćelije, što zauzvrat podstiče cikulaciju krvi, uklanja zamor i uravnotežuje sisteme u našem telu.

Spavanje na dušeku može pomoći u balansiranju biološkog magnetnog polja u ljudskom telu, otkloniti zamor, unaprediti dužinu i kvalitet sna.  Na ovaj način ciklus detoksikacije neće biti narušen, što će unaprediti zdravlje celog tela.

Osim toga, jedinstvena lakoća, dizajn za pakovanje u ranac olakšava nošenje i čini ga idealnim za upotrebu, kako kod kuće, tako i tokom putovanja, naorčito za one koji teže boljem kvalitetu života.

Uvek moderan, klasični dizajn omogućava TIENS Dušeku zdravlja da se uklopi u svaku prostoriju.

 

Koristi:

 • Može uravnotežiti polja koja utiču na telo

 • Povećava zastupljenost negativnih jona u okruženju, koje poboljšava oksigenaciju krvi

 • Poboljšava dužinu i kvalitet sna

 • Obezbeđuje da se telo samo detoksikuje

 • Ima povoljan uticaj na prirodni odbrambeni mehanizam tela

Struktura proizvoda:

Slojevi poređani od vrha ka dnu:

 1. Prvi sloj je anti-statički žakar koji obezbeđuje lep izgled dušeka i glatku površnu koja ostavlja nežan osećaj na koži.

 2. Drugi sloj je pamuk sa slojem anjona napravljenim od turmalina.

 3. Treći sloj je jedinstvena TIENS tehnologija – Sloj Energetska zvezda koji koristi uticaj magnetnog polja i poludragog kamena turmlina.

 4. Četvrti sloj tkanine napravljene od čistog pamuka, prijatan prema koži, otporan na cepanje i lak za čišćenje.

 5. Peti sloj je ugalj bambusa u prahu sa svojstvima čišćenja, koji ima sposobnost da ukloni toksine iz okruženja i tela kao i da apsorbuje neprijatne mirise.

 6. Poslednji, šesti sloj je 100% pamučna tkanina.

Veličina:

178 x 198 cm